PERSBERICHT: Profile haalt grote nieuwe klanten binnen

2020/04/16

De ‘ontzorgingsstrategie’ die Profile in 2017 in het leven riep, waarbij klanten voor het totale onderhoud van hun wagenpark terechtkunnen in diverse Profile-vestigingen verspreid over het land, werpt zijn vruchten af.

Terug

Ondanks deze bijzondere en uitdagende coronatijden, slaagt Profile erin om verschillende nieuwe onderhouds- en bandencontracten te (her)bevestigen.

Profile evolueert steeds meer naar een one-stop-shop voor autorijdend België. Zo kan de traditionele bandenservice gecombineerd worden met onderhoud en zelfs glasservice. Maarten Lambregts, Sales Manager bij Profile Belux: “Ons merkonafhankelijk en alles-onder-één-dak-beleid slaat aan, zo stellen we vast. Niet alleen bij bestaande klanten, maar we trekken er ook heel wat nieuwe grote opdrachten mee aan. Zelfs in deze moeilijke marktomstandigheden. We zullen dus blijven inzetten op de succesformule waarbij autobestuurders in heel België kunnen rekenen op kwaliteitsvol onderhoud van de auto, inclusief de banden, ongeacht het automerk.”

Enkele nieuwe langdurige samenwerkingen met Profile die recent werden bekrachtigd:

  • Bpost: bandencontract, met 50% van het volume voor Car & Van. In januari heeft Profile reeds een bandencontract binnengehaald voor 100% volume voor Truck;
  • Justlease: nationaal onderhoudscontract vanaf 1 mei;
  • Hitachi (voorheen Mobilease): verlenging van bandencontract met aanzienlijke stijging in volume;
  • Smet Group: in samenwerking met Hankook, operationele overeenkomst voor Truck.

Om een optimale nationale dienstverlening te blijven garanderen, is Profile het aantal vestigingen in Wallonië fors aan het uitbreiden. Er wordt volop gezocht naar Franstalige franchisenemers en gedreven professionals. Zij kunnen contact opnemen via maarten.lambregts@profile.be.

Over Profile

Met 70 vestigingen in België is Profile marktleider en dé referentie in banden- en multimerkenauto-onderhoud. Je kan bij een Profile servicepunt terecht voor een kwaliteitsvolle bandenservice en alle onderhoud aan je wagen.


Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: kurt@peeterspr.be, gsm: +32 (0)474 444 660

Deel dit op